PLANTE CARNIVORE - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PLANTE CARNIVORE

Plante Carnivore este cel mai nou joc pe care tu va trebui sa il incerci pe site-ul nostru, unde suntem siguri ca vei reusi sa iti indepliensti orice fel de problema in cel mai scurt timp alaturi de un prieten foarte bun. Tu va trebui sa il provoci pe acesta la noul nostru joc de mancat insecte pe care il avem numai pe www.jocuri-y8.ro . Tot ce va trebui tu sa faci este sa te folosesti de sageti in asa fel incat sa mananci cat mai multe insecte inaintea plantei carnivore rival de langa tine. Tu va trebui sa ne demonstrezi ca esti facut pentru asa ceva si ca nu vei da gres. Nu trebui sa mananci si albine deoarece ele te vor impunnge. Incearca sa mananci doar muste si tot felul de insecte enervante.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri in 2 jucatori, jocuri cu insecte, jocuri cu insecte in 2, jocuri cu plante carnivore, jocuri cu flori, jocuri cu muste, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Plante Carnivore

Tocmai ai jucat Plante Carnivore online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.10.2014 si este al 5973-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 8067 de ori. Speram ca jocul cu Plante Carnivore a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.