CAMPIONAT DE RALIURI CU HUMMER - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CAMPIONAT DE RALIURI CU HUMMER

Campionat de Raliuri cu Hummer este unul dintre jocurile care o sa iti placa cel mai mult, in care tot ce va trebui tu sa faci este sa treci de toate cursele cu hummer pe care le vei avea in fata ta intr-un timp record. Tu va trebui sa te deplasezi cat mai repede si mai bine in asa fel incat sa nu cumva sa pierzi vreodata. Fi pregatit de cele mai tari curse cu hummer care exista si sa te intreci alaturi de niste concureti foarte priceputi in domeniul asta. Va trebui sa concurezi impotriva unui prieten si sa ii arati lui cat de bine vei putea sa il infrangi. Fi foarte atent la orice obstacole din fata ta si nu lasa nimic sa te opreasca.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu masini in 2, jocuri cu hummer, jocuri de baieti in 2, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Campionat de Raliuri cu Hummer

Tocmai ai jucat Campionat de Raliuri cu Hummer online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.10.2014 si este al 5971-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 6392 de ori. Speram ca jocul cu Campionat de Raliuri cu Hummer a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.