PRINTUL ELF - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PRINTUL ELF

Printul Elf este unul dintre jocurile noastre super pe care tu le vei juca cu toata placerea. Tu va trebui sa te deplasezi cu cea mai mare placere si sa ne demonstrezi ca o sa fi capabil sa treci de orice fel de obstacol pe care il vei intalni si sa te asiguri ca vei fi mereu pe primul loc. Tu va trebui sa participi la o mic aventura printr-un regat magic de elfi si printi si printese si sa iti iei un prieten cu tine in misiunea ta. Tu va trebui sa explorezi cat mai mult de acolo si sa treci de fiecare potential pericol care te va astepta. Incearca sa nu dezamangesti pe nimeni ci deplaseaza-te ca si cum nu ai avea nimic de pierdut.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele W A S D

Cuvinte cheie: jocuri cu regine, jocuri cu printi, jocuri in 2 jucatori (2 player games), jocuri de aventura in 2, jocuri cu regi jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Printul Elf

Tocmai ai jucat Printul Elf online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.10.2014 si este al 5970-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3055 de ori. Speram ca jocul cu Printul Elf a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.