COMPETITA MONSTRILOR - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

COMPETITA MONSTRILOR

Competita Monstrilor este un joc tare interesant pe care tu va trebui sa il joci mai ales ca ai intrat in perioada competitiilor de halloween in care tot felul de jocuri noi apar care sa te faca sa te simti mult mai super. Va trebui sa incerci sa intri in joc si sa il dai gata pe adversarul tau. Tu va trebui sa incepi jocul prin a te juca cu capul unui schelet. Va trebui sa pasezi dintr-o parte in alta si sa faci tot posibilul astfel incat sa nu cumva sa pierzi mingea. Tu va trebui sa te ridici in sus si in jos pentru a nu rata nicio lovitura. Nu iti lasa adversarul sa castige.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele W A S D

Cuvinte cheie: jocuri de halloween in 2, jocuri in 2 jucatori (2 player games), jocuri cu scheleti, jocuri cu fotbal, jocuri cu fotbal in 2, jocuri sport jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Competita Monstrilor

Tocmai ai jucat Competita Monstrilor online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.10.2014 si este al 5968-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2976 de ori. Speram ca jocul cu Competita Monstrilor a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.