LUPTA MONSTRILOR - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

LUPTA MONSTRILOR

Lupta Monstrilor este un joc remarcabil pe care daca nu l-ai incercat pana acuma va trebui neaparat sa o faci deoarece vei intra in niste batalii cum nu ai mai vazut. Tu va trebui sa iti provoci unul dintre prietenii tai apropiati la lupta si sa incepeti procedurile de batalie. Va trebui sa iti alegi o insecta monstru foarte puternica si prietenul tau la fel. Apoi va trebui sa incepeti luptele colosale care au sa urmeze in cel mai scurt timp. Tu va trebui sa ne demonstrezi ca vei putea sa iti folosesti toate tipurile de atac pe care le cunosti pana ce unul dintre voi nu va mai fi in picioare.

Cum pot juca?

Folositi tastele afisate

Cuvinte cheie: jocuri cu insecte, jocuri cu lupte, jocuri cu lupte in 2, jocuri cu batai, jocuri cu batai in 2, jocuri cu monstrii, jocuri cu monstrii in 2 jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Lupta Monstrilor

Tocmai ai jucat Lupta Monstrilor online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.10.2014 si este al 5967-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3291 de ori. Speram ca jocul cu Lupta Monstrilor a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.