DRIFTURI TURBO - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DRIFTURI TURBO

Drifturi Turbo este unul dintre acele jocuri foarte interesante pe care tu va trebui sa le incerci deoarece vei avea sansa sa iti provoci un prieten bun sau chiar si un frate la o mica cursa cu cele mai tari masini care exista. Ei bine, tot ce vei avea tu de facut este ca pentru inceput sa iti alegi una dintre acele masini pe care le vei avea in fata dupa care sa iti alegi nivelul si sa incepi. Va trebui sa castigi fiecare tura si sa ii invingi pe toti adversarii tai intr-un mod remarcabil. Incearca sa o faci cat mai repede deoarece doar asa vei reusi sa castigi.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele W A S D

Cuvinte cheie: jocuri cu masini in 2, jocuri de baieti in 2, jocuri cu drifturi in 2 jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Drifturi Turbo

Tocmai ai jucat Drifturi Turbo online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.10.2014 si este al 5966-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 7592 de ori. Speram ca jocul cu Drifturi Turbo a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.