ANIMALE CU SANIA - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

ANIMALE CU SANIA

Fi primu care incearca acum cel mai nou si mai interesant joc online cu animale numit Animale cu Sania unde vom putea sa te joci cu animale care se pare ca se dau pe zapada de pe un deal si va trebui sa le ajuti ca in dealungul acestei calatori sa stranga cat mai multe cadouri de pe dealul pe care coboara si sa evite cat mai multe obstacole precum pietre si lemne care le incetinesc numai si ii fac sa piarda din vietile pe care acestia le au si va trebui sa fii atent sa nu le pierzi doearece daca te vei lovi de nenumarate ori si iti vei pierde toate vietiile va trebui sa o iei de la capat. Jocul acesta are optiunea de a fi jucat in doi si vei putea sa faci intrecere cu prieteni tai provocandui sa vezi care dintre voi aduna mai multe puncte in cel mai nou si mai distractiv joc online numit Animale cu Sania.

Cum pot juca?

Foloseste sagetiile

Cuvinte cheie: jocuri cu sania, jocuri cu animale, jocuri pe sanie, jocuri cu zapada, jocuri cu cadouri, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Animale cu Sania

Tocmai ai jucat Animale cu Sania online, acest joc a fost adaugat pe data de 03.08.2013 si este al 584-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 14451 de ori. Speram ca jocul cu Animale cu Sania a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.