POU SARUTARI DE HALLOWEEN - JOCURI CU POU

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

POU SARUTARI DE HALLOWEEN

Pou Sarutari de Halloween este un joc foarte tare pe care tu va trebui sa il joci cat mai repede posibil si sa incerci sa iti treci fiecare dintre misiunile primite cat mai bine si cu un punctaj foarte mare, deoarece doar asa vei avea si tu cea mai mica ocazie sa intri in topul celor mai buni jucatori. Ei bine, de data aceasta tot ce va trebui tu sa faci este sa il duci pe Pou intr-o intalnire cu prietena lui chiar in ziua de halloween si sa incerci sa ii faci sa se sarute cat mai mult si bine. Va trebui sa te misti foarte bine fara sa te vada cineva.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu sarutari, jocuri cu pou de sarutat, jocuri cu pou, jocuri cu pou online, jocuri cu pou gratuite, jocuri cu pou noi, jocuri cu pou pentru copii, jocuri cu pou 3d, jocuri cu pou 2013, jocuri cu pou 2014, jocuri cu pou de indemanare, jocuri cu cartofi,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Pou Sarutari de Halloween

Tocmai ai jucat Pou Sarutari de Halloween online, acest joc a fost adaugat pe data de 17.10.2014 si este al 5833-lea joc din categoria de Jocuri cu Pou unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1847 de ori. Speram ca jocul cu Pou Sarutari de Halloween a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.