OPERATIE LA GENUNCHI - JOCURI CU OPERATII

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

OPERATIE LA GENUNCHI

Operatie la genunchi este un joc in care vei lua parte la prima ta operatie la genunchi, unde vei afla foarte multe lucruri noi care speram ca te vor ajuta si in viata. Pentru inceput doctorul ne explica ca trebuie sa verificam semnele vitale si sa facem analize pacientului deoarece daca acestea nu sunt in regula, operatia nu poate avea loc. Odata ce am verificat semnele vitale, putem sa ne pregatim de operatie, doactorul spunandu-ne tot ce trebuie sa facem. Intai facem o ecografie sa vedem care este genunchiul afectat, iar apoi il marcam. Inainte sa incepem operatia jocul ne supune unor probe in care ne testeaza cunostintele despre medicina. Va trebui sa folosesti uneltele medicale care stralucesc si sunt colorate din bara de unelte pentru a duce la bun sfarsit operatia si a salva pacientul. Urmand toate sfaturile si instructiunile vei putea castiga acest joc.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu operatii la picior, jocuri cu operatii la genunchi, jocuri cu doctori de genunchi, jocuri chiimio terapie, jocuri cu genunchi online, jocuri cu operatii in limba romana, jocuri cu operatii noi, jocuri cu operatii 2013, jocuri cu operatii 2014, jocuri cu operatii 3d, jocuri cu operatii gratis, jocuri de operat, jocuri cu doctori, jocuri cu doctori de copii, jocuri cu doctori 2013, jocuri cu doctori 2014, jocuri cu doctori 3d, jocuri cu doctori la spital, jocuri cu doctori de oameni, jocuri cu doctori si operatii, jocuri cu doctori la spital, jocuri cu spital, jocuri cu pacienti, jocuri cu chirurgi, jocuri cu asistente, jocuri cu medici, jocuri cu medici si operatii, jocuri cu medici de copii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. yuda a spus:

Data: 23.05.2015

foarte frumos

2. martina a spus:

Data: 04.06.2014

frumos

3. Dayni jordan a spus:

Data: 19.01.2014

good game

4. Dayani=pretty girl swag a spus:

Data: 19.01.2014

i kind of like it. it is a good game.

5. nicu a spus:

Data: 13.10.2013

super tare jocul!

Informatii despre jocul Operatie la genunchi

Tocmai ai jucat Operatie la genunchi online, acest joc a fost adaugat pe data de 31.07.2013 si este al 564-lea joc din categoria de Jocuri cu Operatii unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 9704 de ori. Speram ca jocul cu Operatie la genunchi a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.