OPERATIE LA NAS - JOCURI CU OPERATII

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

OPERATIE LA NAS

Iti prezentam noul joc cu operatii adaugat pe site-ul nostru care iti va oferi o noua imagine asupra operatiilor faciale, unde vei fi foarte surprins sa treci de toate misiunile si nivelele care le ai in calea ta. De data aceasta avem alaturi de noi un doctor care ne explica fiecare etapa si ne spune ce trebuie sa facem ca sa o ajutam in timpul operatiei. De asemenea daca nu intelegem vocea doctoritei ne apare si pe ecran scris ce trebuie sa facem. Pacientul de astazi crede ca are nasul prea mare si vrea sa-l faca mai ingust. Totul va fi usor daca ascultati de doamna doctor si daca veti fi atenti. entru inceput trebuie sa largim nara pacientului si sa taiem o bucata din os. Dupa aceea scoatem bucata de os afara si finisam in interiorul nasului. Dupa ce ati urmat toate acest sfaturi nu cred ca vom avea probleme in a rezolva operatia cu succes.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu operatie la nas, jocuri de vindecat nasul, jocuri educative, jocuri de indemanare, jocuri cu operatii la nas, jocuri cu doctori de nas, jocuri opereaza nasul, jocuri cu operatii in limba romana, jocuri cu operatii noi, jocuri cu operatii 2013, jocuri cu operatii 2014, jocuri cu operatii 3d, jocuri cu operatii gratis, jocuri de operat, jocuri cu doctori, jocuri cu doctori de copii, jocuri cu doctori 2013, jocuri cu doctori 2014, jocuri cu doctori 3d, jocuri cu doctori la spital, jocuri cu doctori de oameni, jocuri cu doctori si operatii, jocuri cu doctori la spital, jocuri cu spital, jocuri cu pacienti, jocuri cu chirurgi, jocuri cu asistente, jocuri cu medici, jocuri cu medici si operatii, jocuri cu medici de copii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. Sarina a spus:

Data: 10.10.2014

Good game if you like to play dctor games. I like playing games like this game.

2. barbie a spus:

Data: 01.08.2014

i like this game

3. ana cosmina a spus:

Data: 02.03.2014

vorbeste prea mult

4. Miliey a spus:

Data: 24.12.2013

very educated

Informatii despre jocul Operatie la nas

Tocmai ai jucat Operatie la nas online, acest joc a fost adaugat pe data de 31.07.2013 si este al 563-lea joc din categoria de Jocuri cu Operatii unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 12134 de ori. Speram ca jocul cu Operatie la nas a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.