DISECTIE PE BROASTE - JOCURI CU OPERATII

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DISECTIE PE BROASTE

Te invitam sa incerci noul joc cu operatii adaugat pe site-ul nostru in care de data aceasta, va trebui sa te pregatesti pentru a face unlele operatii pe animale, in special disectia unor broaste cu care vei invata cu adevarat cum se fac operatiile si tot ceea ce este nevoie pentru a deveni un chirurg adevarat cu experienta pe masura. Broasca din noul joc este moarta, deci nu va trebui sa-ti fie mila de ea sa o tai, iar dupa ce ea este disecata te invitam sa ii cunosti interirorul si sa ne spui cum ti se par organele unei broaste. Incearca sa aduni cat mai multe puncte bonus si sa treci de toate misiunile care urmeaza sa le faci. Obisnuieste-te cu toate instrumentele pe care le ai si apoi vei putea incepe operatia fara probleme. Te invitam sa ne acorzi si un like dupa ce ai terminat de jucat.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri biologie, jocuri bac, jocuri de bac, jocuri anatomie, jocuri operatii reale, jocuri cu disectii, jocuri cu disectie, jocuri cu disectie pe animale, jocuri cu disectie pe oameni, jocuri cu broaste, jocuri cu operatii in limba romana, jocuri cu operatii noi, jocuri cu operatii 2013, jocuri cu operatii 2014, jocuri cu operatii 3d, jocuri cu operatii gratis, jocuri de operat, jocuri cu doctori, jocuri cu doctori de copii, jocuri cu doctori 2013, jocuri cu doctori 2014, jocuri cu doctori 3d, jocuri cu doctori la spital, jocuri cu doctori de oameni, jocuri cu doctori si operatii, jocuri cu doctori la spital, jocuri cu spital, jocuri cu pacienti, jocuri cu chirurgi, jocuri cu asistente, jocuri cu medici, jocuri cu medici si operatii, jocuri cu medici de copii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. jakaylah whi9te a spus:

Data: 05.11.2014

this games are good games

2. Secret a spus:

Data: 29.12.2013

sunteti niste prosti

Informatii despre jocul Disectie pe broaste

Tocmai ai jucat Disectie pe broaste online, acest joc a fost adaugat pe data de 30.07.2013 si este al 549-lea joc din categoria de Jocuri cu Operatii unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 16507 de ori. Speram ca jocul cu Disectie pe broaste a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.