MARIO SI SONIC VS ZOMBIE - JOCURI CU MARIO

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MARIO SI SONIC VS ZOMBIE

Mario si Sonic Vs Zombie este un joc nou, in care tu va trebui sa faci orice este necesar astfel incat sa ne demonstrezi ca toate lucrurile pe care le vei avea tu de facut este sa il treci cat mai repede posibil intr-un timp record. Ei bine, de data aceasta tot ce va trebui tu sa faci este sa il ajuti pe Mario sa se duca alaturi de sonic si sa faca orice este capabil pentru ca fiecare dintre zombie care va vor invada sa fie distrusi cat mai repede posibil. Tu va trebui sa fi acela care se va misca cat mai repede posibli si va castiga aceste misiuni.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu mario si sonic vs zombie, jocuri cu mario, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario online, jocuri cu mario 2014, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario in doi, jocuri cu mario de aventura. jocuri cu mario pentru copii, jocuri cu mario gratuite, jocuri cu mario 3d, jocuri cu mario distractive, jocuri de aventura, jocuri cu luigi, jocuri cu instalatori,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Mario si Sonic Vs Zombie

Tocmai ai jucat Mario si Sonic Vs Zombie online, acest joc a fost adaugat pe data de 21.09.2014 si este al 5439-lea joc din categoria de Jocuri cu Mario unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1124 de ori. Speram ca jocul cu Mario si Sonic Vs Zombie a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.