CEI 2 MINERI - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CEI 2 MINERI

Cei 2 Mineri este un joc destul de interesant pe care tu vei avea ocazia sa il incerci alaturi de un prieten bun sau alaturi de fratele tau care abia asteapta sa te invete o lectie , dar tu trebuie sa ii demonstrezi cine este cel mai bun in aceste super jocuri pe care le vei avea in calea ta, iar apoi sa te asiguri ca nu o sa dai gres. Ei bine, incearca sa ii duci pe cei doi mineri la locurile indicate deoarece ei doi trebuiesc sa ajuga deodata acolo si sa nu cumva sa dea gres. Misca-te cum poti tu de bine, iar apoi acorda-ne si un like.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele W,A,S,D

Cuvinte cheie: jocuri cu minerie, jocuri cu mineri, jocuri in doi cu mineri, jocuri de aventura in doi, jocuri in mine in doi, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. Ana a spus:

Data: 27.11.2014

E tare jocul foarte

Informatii despre jocul Cei 2 Mineri

Tocmai ai jucat Cei 2 Mineri online, acest joc a fost adaugat pe data de 08.09.2014 si este al 5248-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 9038 de ori. Speram ca jocul cu Cei 2 Mineri a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.