CURE CU BICICLETE IN 2 - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CURE CU BICICLETE IN 2

Cure cu Biciclete in 2 este un joc nou pe care il vei putea juca in aceasta super categorie, in care tu va trebui sa concurezi nu impotriva calculatorului, ci impotriva unui prieten, frate sau orice fel de rival care incearca sa iti demonstreze ca el este mai bun decat tine. Ei bine, de data aceasta te vei afla la o cursa cu niste biciclete care incearca sa faca orice pentru ca tu sa fi pe primul loc. Va trebui sa parcurgi un traseu destul de dificil si sa faci totodata sa fi pe primul loc, deoarece doar asa o sa castigi.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele W,A,S,D

Cuvinte cheie: jocuri cu biciclete in doi, jocuri cu intreceri in doi, jocuri cu biciclisti in doi, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. Alexandrina a spus:

Data: 08.03.2015

jocul este tare insa au pus prea multe obstacole iar bicicleta uneori nu poate sa se deplaseze

Informatii despre jocul Cure cu Biciclete in 2

Tocmai ai jucat Cure cu Biciclete in 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 31.08.2014 si este al 5128-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 11029 de ori. Speram ca jocul cu Cure cu Biciclete in 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.