DORA PATINATOARE - JOCURI CU DORA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DORA PATINATOARE

Dora Patinatoare este unul dintre jocurile interesante pe care o sa le ai de facut pe site-ul nostru, unde tot ce va trebui tu sa faci este sa treci de orice fel de obstacol pe care o sa il ai intr-un timp record. Ei bine, de data aceasta va trebui sa o ajuti pe Dora sa fie o patinatoare foarte buna si sa nu cumva sa piarda vreun fel de misiune. Va trebui sa incerci sa treci de toate provocarile pe care le vei avea si sa patinezi cum poti tu mai bine. Alaturi de maimutica aceea nu vei da gres in a-ti indeplini misiunile.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri de patinat, jocuri cu patinatori, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora gratis, jocuri cu dora online, jocuri cu dora de aventura, jocuri cu dora de actiune, jocuri cu diego noi, jocuri cu diego gratis, jocuri cu diego, jocuri cu diego de indemanare, jocuri cu dora si diego, jocuri cu frati,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Dora Patinatoare

Tocmai ai jucat Dora Patinatoare online, acest joc a fost adaugat pe data de 31.08.2014 si este al 5125-lea joc din categoria de Jocuri cu Dora unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1108 de ori. Speram ca jocul cu Dora Patinatoare a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.