DORA SI PONEIUL DE AVENTURA - JOCURI CU DORA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DORA SI PONEIUL DE AVENTURA

Dora si Poneiul de Aventura este unul dintre cele mai tari jocuri pe care tu va trebui sa le joci pe site-ul nostru, astfel incat sa treci de orice fel de obstacol pe care il vei avea in fata ta si sa te asiguri ca nu o sa o lasi balta pe dora si poneiul ei cand vor avea nevoie de tine. Ei bine, de data aceasta tu vei participa la un fel de aventura care se pare ca o sa fie foarte interesanta pentru tine, deoarece orice fel de obstacol vei intalni in calea ta va fi numai pentru a te invata cum sa te descurci in astfel de situatii. O sa o ajuti pe Dora sa se plimbe cu poneiul ei si sa o faci sa inteleaga tot ceea ce trebuie pentru a castiga.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri de aventura, jocuri cu ponei, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora gratis, jocuri cu dora online, jocuri cu dora de aventura, jocuri cu dora de actiune, jocuri cu diego noi, jocuri cu diego gratis, jocuri cu diego, jocuri cu diego de indemanare, jocuri cu dora si diego, jocuri cu frati,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Dora si Poneiul de Aventura

Tocmai ai jucat Dora si Poneiul de Aventura online, acest joc a fost adaugat pe data de 17.08.2014 si este al 4922-lea joc din categoria de Jocuri cu Dora unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1041 de ori. Speram ca jocul cu Dora si Poneiul de Aventura a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.