DISTRUGE DINOZAURII - JOCURI CU DINOZAURI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DISTRUGE DINOZAURII

Te invitam sa joci noul joc cu dinozauri adaugat pe site-ul nostru, in care iti vei dovedi toate abilitatile de distrus dinozauri pe care le ai si in care va trebui de asemenea sa aduni cat mai multe puncte in misiunile pe care le ai. Folosind mouse-ul trebuie sa tintiti spre dinozaurii din fiecare teren si sa-i distrugeti. Aveti grija deoarece nu aveti un numar nelimitat de proiectile. Daca folositi toate proiectilele si nu ati distrus toti dinozaurii, veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. In fucntie de cate proiectile ai folosit pentru distrugerea dinozaurilor vei primi un anumit punctaj. Da tot posibilul ca sa aduni cat mai multe puncte pentru a reusi sa ajungi in fruntea clasamentului si totodata ar trebui sa aduni multe puncte bonus. Acordati-ne un like dupa ce ati terminat de jucat acest nou joc online cu dinozauri.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu dinozauri zburatori, jocuri cu dinozauri uriasi, jocuri de distrus, jocuri de distrus cu dinozauri, jocuri de actiune, jocur cu dinozauri online de distrus, jocuri cu lupte, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dragoni, jocuri cu balauri, jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri gratis, jocuri cu dinozauri mari, jocuri cu dinozauri 2013, jocuri cu dinozauri carnivori, jocuri cu dinozauri ierbivori, jocuri cu dinozauri 3d, jocuri cu dinozauri zburatori, jocuri cu dinozauri uriasi,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Distruge dinozaurii

Tocmai ai jucat Distruge dinozaurii online, acest joc a fost adaugat pe data de 24.07.2013 si este al 492-lea joc din categoria de Jocuri cu Dinozauri unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 14408 de ori. Speram ca jocul cu Distruge dinozaurii a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.