DIEGO PIRAMIDA PUZZLE - JOCURI CU DORA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DIEGO PIRAMIDA PUZZLE

Diego Piramida Puzzle este inca un joc pe care ti l-am pregatit in aceasta super categorie cu preferatii tai exploratori Dora si Diego, care se pare ca de data aceasta au ajuns in niste locuri destul de indepartate si tu va trebui sa fi acela care ii va ajuta cat mai mult si bine sa reuseasca sa ajunga cat mai departe posibil deoarece doar asa vei reusi sa castigi. Acum, diego se va afla in egipt unde se va distra explrand cat mai multe dintre piramidele pe care le vede dar si totdata sa incerce sa faca toate puzzle-urile pe care le va avea de facut.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri puzzle, jocuri puzzle cu piramide, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora gratis, jocuri cu dora online, jocuri cu dora de aventura, jocuri cu dora de actiune, jocuri cu diego noi, jocuri cu diego gratis, jocuri cu diego, jocuri cu diego de indemanare, jocuri cu dora si diego, jocuri cu frat,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Diego Piramida Puzzle

Tocmai ai jucat Diego Piramida Puzzle online, acest joc a fost adaugat pe data de 06.08.2014 si este al 4756-lea joc din categoria de Jocuri cu Dora unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1073 de ori. Speram ca jocul cu Diego Piramida Puzzle a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.