PRINDE OUALE - JOCURI CU DINOZAURI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PRINDE OUALE

Prinde ouale este un alt joc cu dinozauri in care iti vei dovedi agiliatea si indemanare in a salva toate oula care o sa cada din cer si sa aduni cat mai multe puncte facand asta. Tu va trebui sa te misti dintr-o parte in alta colectand cat mai multe oua fara sa le lasi pe acestea sa cada. Mare atentie deoarece jocul este pe timp si trebuie sa va miscati foarte repede, dar spre binele vostru din cand in cand vor cadea si altfel de oua care va vor acorda timp in plus pentru a putea aduna si mai multe puncte. Incercati sa evitati ouale verzi care au un X pe ele pentru ca acelea sunt oua stricate si va vor scadea din punctejul pe care il aveti. Da dovada de multa agiliate in noul joc cu dinozauri dar in acelasi timp si de incredere in sine pentru ca vei ajunge in fruntea clasamentului dupa ce joci acest joc.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri aventura cu dinozauri, jocuri de zburat cu dinozauri, jocuri cu oua, jocuri de prins oua, jocuri cu oua de dinozauri, jocuri de indemanare online, jocuri de agilitate, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dragoni, jocuri cu balauri, jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri gratis, jocuri cu dinozauri mari, jocuri cu dinozauri 2013, jocuri cu dinozauri carnivori, jocuri cu dinozauri ierbivori, jocuri cu dinozauri 3d, jocuri cu dinozauri zburatori, jocuri cu dinozauri uriasi,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Prinde ouale

Tocmai ai jucat Prinde ouale online, acest joc a fost adaugat pe data de 21.07.2013 si este al 462-lea joc din categoria de Jocuri cu Dinozauri unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2978 de ori. Speram ca jocul cu Prinde ouale a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.