DINOZAURII DISTRUGATORI - JOCURI CU DINOZAURI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DINOZAURII DISTRUGATORI

Iti prezentam un nou joc cu dinozauri care i sa iti taie rasuflarea si o sa te puna la o incercare foarte dificila si anume in cea de a distruge cat mai multi oameni care vor incerca sa te determine sa te opresti din scopul tau. iecare nivel are un obiectiv, care consta in distrugerea anumitor obiecte sau cladiri dintr-un oras. Daca nu va indepliniti obiectivul la timp, veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. In oras vor veni politisti si chiar armata, care vor incerca sa te opreasca. Trebuie sa fi atent deoarece de fiecare data cand acestia trag in tine ti se va scadea din bara verde. Cand acea bara se termina vei pierde o viata. Incearca sa ramai in viata si sa faci tot posibilul astfel incat sa nu te lasi batut de dusmanii tai ci sa-i nimicesti pe toti.

Cum pot juca?

Folositi tastele sageti

Cuvinte cheie: jocuri cu dinozauri zburatori, jocuri cu dinozauri uriasi, jocuri de distrus, jocuri de distrus cu dinozauri, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dino, dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dragoni, jocuri cu balauri, jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri gratis, jocuri cu dinozauri mari, jocuri cu dinozauri 2013, jocuri cu dinozauri carnivori, jocuri cu dinozauri ierbivori, jocuri cu dinozauri 3d, jocuri cu dinozauri zburatori, jocuri cu dinozauri uriasi,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Dinozaurii distrugatori

Tocmai ai jucat Dinozaurii distrugatori online, acest joc a fost adaugat pe data de 20.07.2013 si este al 447-lea joc din categoria de Jocuri cu Dinozauri unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 10352 de ori. Speram ca jocul cu Dinozaurii distrugatori a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.