DINOZAURI SI METEORITI - JOCURI CU DINOZAURI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DINOZAURI SI METEORITI

Dinozauri si meteoriti este un alt joc adaugat in categoria de jocuri cu meteoriti care iti va pune in miscare agilitatea si precizia pentru a opri invazia de meteoriti care va ameninta rasa de dinozauri. Scopul jocului este sa distrugi cat mai multi meteoriti, inainte ca acestia sa distruga pamantul. Jocul pare usor dar defapt este foarte complicat si trbuie sa va miscati cat mai repede sa distrugeti toti meteoritii. La inceputul jocului aveti doar doi dinozauri normali, care pot trage cu gloante, dar pe masura ce avansati in nivele supeiroare veti rpimi noi dinozauri mai puternici cu arme mai performante, care va vor ajuta in distrugerea meteoritilor. Incerca sa aduni cat mai multe puncte in acest joc pentru ca doar astfel vei putea ajunge in fruntea clasamentului. La sfarsit acordati-ne si un like.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu dinozauri si meteoriti, jocuri cu meteoriti, jocuri de distrus, jocuri de distrus cu dinozauri, jocuri de aparare, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dragoni, jocuri cu balauri, jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri gratis, jocuri cu dinozauri mari, jocuri cu dinozauri 2013, jocuri cu dinozauri carnivori, jocuri cu dinozauri ierbivori, jocuri cu dinozauri 3d, jocuri cu dinozauri zburatori, jocuri cu dinozauri uriasi,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Dinozauri si meteoriti

Tocmai ai jucat Dinozauri si meteoriti online, acest joc a fost adaugat pe data de 19.07.2013 si este al 435-lea joc din categoria de Jocuri cu Dinozauri unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 8905 de ori. Speram ca jocul cu Dinozauri si meteoriti a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.