MICILE GENII DE COLORAT - JOCURI CU MICILE GENII

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MICILE GENII DE COLORAT

Ei bine, iarta ca echipa Jocuri-Y8.ro iti ofera de data aceasta un joc cu Leo, June, Quincy si Annie in care va trebui sa ii colorezi pe acesti copii in timpul misiunilor pe care le au, in timp ce zboara pretutindeni alaturi de racheta lor Rocket. Mare grija si atentie la diferitele activitati ale acestor jocuri, incearca sa treci de toate nivelele de dificultate pe care le ai si de ce nu sa ajungi sa iti aduni puncte bonus pentru rapiditatea cu care reusesti sa colorezi plansele de colorat pentru copii cat si pentru diferitele activitati pe care le ai. Mare grija si atentie la fiecare culoare pe care o ai in fata, incearca sa colorezi fiecare personaj cat mai corect astfel incat sa semene cat mai bine cu personajul pe care il ai in fata si pe care l-ai cunoscut din desenele animate de pe Disney Junior. Jocuri-Y8.ro iti ureaza spor la joc si te asteapta mereu sa ne spui cum ti s-au parut jocurile, sa ne spui daca consideri ca aceste jocuri ti-au satisfacut poftele.

Cum pot juca?

cu mouse-ul va trebui sa iei pensula, creionul sau pixul si sa incerci sa colorezi imaginile si pozele cu Leo, June, Quincy si Annie, membrii echipei Micile Genii.

Cuvinte cheie: jocuri cu micile genii de colorat, jocuri cu micile geniide pictat, jocuri cu micile genii noi, jocuri cu micile genii tari, jocuri cu micile genii pentru copii, jocuri cu micile genii frumoase, jocuri cu micile genii usoare, jocuri cu micile genii simple, jocuri de colorat, jocuri de desenat, jocuri cu pensule, jocuri de pictat, jocuri cu micile genii gratis, jocuri cu micile genii in romana, jocuri cu micile genii gratuite, jocuri cu micile genii disney, jocuri cu micile genii disney junior, jocuri disney junior, jocuri disney, jocuri disnei channel, jocuri cu micile genii in 2,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Tractorul de foc
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=
Buldozer Mania
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. aida calin a spus:

Data: 04.12.2014

foarte tare preferati mei

2. fathima ansil a spus:

Data: 23.02.2014

it is a very bad game

Informatii despre jocul Micile Genii de Colorat

Tocmai ai jucat Micile Genii de Colorat online, acest joc a fost adaugat pe data de 15.05.2013 si este al 38-lea joc din categoria de Jocuri cu Micile Genii unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 32980 de ori. Speram ca jocul cu Micile Genii de Colorat a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.