CURATENIE CU GEORGE - JOCURI CU CURIOSUL GEORGE

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CURATENIE CU GEORGE

Curatenie cu George este un joc foarte interesant pe care tu va trebui sa il joci pe site-ul nostru cu cea mai mare incredere pe care o ai in sine si sa reusesti sa il ajuti pe micutul george, care se pare ca are din nou o problema care necesita asistenta imediata. Ei bine, se pare ca acesta nu si-a facut curatenie in camera de multa vreme, de aceea tu va trebui sa fi acela care il va ajuta in aceasta privinta pentru ca totul sa arate cat mai bine si organizat. Tu va trebui sa te folosesti de mouse astfel incat sa pui fiecare dintre lucrurile corespunzatoare la locul indicat si sa te asiguri ca nu vei mai intampina niciun fel de dificultate. O sa trebuiasca sa te uiti cat mai atent sa nu ramana niciun fel de mizerie in urma ta.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri de curatat, jocuri cu curatenii, jocuri de facut curat, jocuri cu curiosul george, jocuri cu curiosul george online, jocuri cu curiosul george noi, jocuri cu curiosul george 2014, jocuri cu curiosul george in doi, jocuri cu curiosul george gratuite, jocuri cu curiosul george de indemanare, jocuri cu curiosul george pentru copii, jocuri cu curiosul george frumoase, jocuri cu maimute, jocuri cu animale, jocuri cu curiosi,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Curatenie cu George

Tocmai ai jucat Curatenie cu George online, acest joc a fost adaugat pe data de 01.06.2014 si este al 3796-lea joc din categoria de Jocuri cu Curiosul George unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2259 de ori. Speram ca jocul cu Curatenie cu George a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.