MISTERUL LUI DORAEMON - JOCURI CU DORAEMON

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MISTERUL LUI DORAEMON

Misterul lui Doraemon este unul dintre noile noastre jocuri pe care echipa www.jocuri-y8.ro a facut eforturi astfel incat sa iti ofere acest super joc in care tot ce va trebui tu sa faci este sa respecti fiecare dintre instructiunile pe care le vei primi, dupa care sa nu cumva sa uiti sa ne acorzi si un like. Ei bine, de data aceasta se pare ca Doraemon, prietenul tau cel mai bun, este foarte suparat si a intrat in depresii. Pentru a scapa de aceste depresii tu va trebui sa il ajuti sa isi rezolve un anumit mister care il macina pe el de multa vreme. Tu va trebui sa faci in asa fel incat sa te uiti foarte atent si sa interactionezi cu toti aceia care se pare ca stiu ceva despre acele lucruri care te intereseaza pe tine.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu mistere, jocuri cu enigme, jocuri cu investigatii, jocuri de rezolvat mistere, jocuri cu doraemon, jocuri cu doraemon noi, jocuri cu doraemon online, jocuri cu doraemon 2014, jocuri cu doraemon pentru copii, jocuri cu doraemon in doi, jocuri cu doraemon frumoase, jocuri cu doraemon 3d, jocuri cu doraemon de indemanare, jocuri cu doraemon distractive,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Misterul lui Doraemon

Tocmai ai jucat Misterul lui Doraemon online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.05.2014 si este al 3705-lea joc din categoria de Jocuri cu Doraemon unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1607 de ori. Speram ca jocul cu Misterul lui Doraemon a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.