DORAEMON CU MASINA - JOCURI CU DORAEMON

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DORAEMON CU MASINA

Doraemon cu Masina este unul dintre acele jocuri pe care tot ce va trebui tu sa faci este sa demonstrezi tuturor ca esti capabil sa iti conduci acest vehicul cat mai practic posibil, si sa faci in asa fel incat sa respecti legile precum si normele pe care le vei avea afisate in detaliile oferite de catre joc. Ei bine, tot ce va trebui tu sa faci este sa te misti cat mai practic posibil si sa incerci sa nu cumva sa pierzi vreuna dintre misiunile pentru care o sa catigi foarte multe puncte bonus, care apoi o sa te ajute sa intri in topul celor mai buni jucatori. Nu uita ca tot ce va trebui tu sa faci este sa te misti cat mai repede si sa iti indeplinesti oricare dintre misiunile urmatoare intr-un timp record. Fa in asa fel incat sa castigi, iar apoi sa nu cumva sa dai gres.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu masini, jocuri cu curse, jocuri cu vehicule, jocuri cu obstacole, jocuri cu doraemon, jocuri cu doraemon noi, jocuri cu doraemon online, jocuri cu doraemon 2014, jocuri cu doraemon pentru copii, jocuri cu doraemon in doi, jocuri cu doraemon frumoase, jocuri cu doraemon 3d, jocuri cu doraemon de indemanare, jocuri cu doraemon distractive,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Doraemon cu Masina

Tocmai ai jucat Doraemon cu Masina online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.05.2014 si este al 3702-lea joc din categoria de Jocuri cu Doraemon unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1454 de ori. Speram ca jocul cu Doraemon cu Masina a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.