DORAEMON SI NOBITA - JOCURI CU DORAEMON

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DORAEMON SI NOBITA

Doraemon si Nobita sunt tot timpul de nedespartit, de aceea tu va trebui sa ii ajuti acum in acest nou joc pe care ti l-am pregatit pentru a fi jucat pe site-ul nostru, in care tot ce va trebui tu sa faci este sa iti indeplinesti fiecare dintre misiunile pe care o sa le ai si sa o faci intr-un timp record. Ei bine, daca o sa te descurci foarte bine atunci vei fi rasplatit cu niste puncte bonus care o sa te ajute la punctaj mult. Tu va trebui sa te folosesti de mouse si sa iei fiecare dintre foile de pe jos si sa le arunci cu o traiectorie foarte precisa la locul indicat. Nu uita ca pentru a face acest lucru, tu va trebui sa nu cumva sa te pripesti si sa incerci sa faci lucrul cel mai practic. Da tot ce ai mai bun pentru a castiga.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu nobita, jocuri cu foi, jocuri de aruncat la cos, jocuri doraemon paper toss, jocuri cu doraemon, jocuri cu doraemon noi, jocuri cu doraemon online, jocuri cu doraemon 2014, jocuri cu doraemon pentru copii, jocuri cu doraemon in doi, jocuri cu doraemon frumoase, jocuri cu doraemon 3d, jocuri cu doraemon de indemanare, jocuri cu doraemon distractive,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Doraemon si Nobita

Tocmai ai jucat Doraemon si Nobita online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.05.2014 si este al 3699-lea joc din categoria de Jocuri cu Doraemon unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1580 de ori. Speram ca jocul cu Doraemon si Nobita a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.