BASEBALL CU LITERE - JOCURI CU DORAEMON

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

BASEBALL CU LITERE

Baseball cu Litere este unul dintre acele jocuri pe care tu va trebui sa le iei foarte in serios si sa te asgiuri ca orice fel de misiune pe care o sa o ai va fi trecuta intr-un mod foarte rapid, care apoi are sa iti asigure un loc foarte bun in topul celor mai buni jucatori, pentru ca acolo ajung cei mai talnetati si mai devotati jucatori care practica aceste activitati. Ei bine, tu va trebui sa iti iei o bata de baseball si sa lovesti fiecare dintre literele care vor cadea spre tine cu cate o minge. Pentru a face asta tu va trebui sa tastezi litera care o sa vina atunci cand o sa o vezi si el o va arunca automat in locul indicat. Va trebui sa fi foarte atent , iar cateodata vei putea efectua atacuri mai speciale folosind tasta Space.

Cum pot juca?

Folositi tastatura

Cuvinte cheie: jocuri baseball, jocuri sportive, jocuri cu litere, jocuri te tastat litere, jocuri cu doraemon, jocuri cu doraemon noi, jocuri cu doraemon online, jocuri cu doraemon 2014, jocuri cu doraemon pentru copii, jocuri cu doraemon in doi, jocuri cu doraemon frumoase, jocuri cu doraemon 3d, jocuri cu doraemon de indemanare, jocuri cu doraemon distractive,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Baseball cu Litere

Tocmai ai jucat Baseball cu Litere online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.05.2014 si este al 3698-lea joc din categoria de Jocuri cu Doraemon unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1354 de ori. Speram ca jocul cu Baseball cu Litere a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.