PUZZLE CU DORAEMON - JOCURI CU DORAEMON

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PUZZLE CU DORAEMON

Puzzle cu Doraemon este unul dintre noile noastre jocuri adaugate acum pentr a fi jucate pe site-ul nostru, unde tot ce va trebui tu sa faci este sa iti indepliensti oricare dintre misiunile la care vei fi repartizat si sa ii demonstrezi lui Doraemon ca esti capabil de reusita intr-un timp record. Fa in asa fel incat sa iei fiecare dintre piesele acestea de puzzle si sa le pozitionezi pe fiecare la locul indicat. Tu va trebui sa ne arati ca esti capabil sa intri in topul celor mai buni jucatori intr-un timp reocrd. Folosind doar mouse-ul tu vei putea face lucruri marete si anume sa creezi acest super puzzle intr-un timp pe care nimeni nu si l-ar fi putut imagina posibil. De aceea noi te incurajam sa castigi dupa care sa ne lasi si un comentariu.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri puzzle, jocuri de gandire, jocuri puzzle cu doraemon, jocuri cu piese de puzzle, jocuri de logica, jocuri cu doraemon, jocuri cu doraemon noi, jocuri cu doraemon online, jocuri cu doraemon 2014, jocuri cu doraemon pentru copii, jocuri cu doraemon in doi, jocuri cu doraemon frumoase, jocuri cu doraemon 3d, jocuri cu doraemon de indemanare, jocuri cu doraemon distractive,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Puzzle cu Doraemon

Tocmai ai jucat Puzzle cu Doraemon online, acest joc a fost adaugat pe data de 25.05.2014 si este al 3694-lea joc din categoria de Jocuri cu Doraemon unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1216 de ori. Speram ca jocul cu Puzzle cu Doraemon a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.