DORAEMON SI MANCAREA - JOCURI CU DORAEMON

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DORAEMON SI MANCAREA

Doraemon si Mancarea este unul dintre acele jocuri noi pe care tu va trebui sa le iei foarte in serios si sa te asiguri ca fiecare dintre aceste misiuni pe care o sa le ai vor fi trecute intr-un timp cat mai scurt, iar apoi sa nu uiti sa ne acorzi si un like. Tu va trebui sa il ajuti pe motanul tau neobisnuit preferat Doraemon sa gateasca cat mai bine si sa faca cele mai bune retete pe care le-a mai mancat vreodata cineva. Tu va trebui sa te folosesti de mouse pentru a-ti determina reteta pe care vrei sa o folosesti, iar apoi sa nu cumva sa uiti sa ne acorzi si un like. Da tot ce ai mai bun si fa in asa fel incat sa nu pierzi niciun punct si sa castigi. Fiecare dintre obiectele pe care le vei putea colecta iti vor aduce puncte bonus care o sa te ajute sa treci mai departe.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu mancare, jocuri de gatit mancare, jocuri cu doraemon si mancarea, jocuri cu doraemon, jocuri cu doraemon noi, jocuri cu doraemon online, jocuri cu doraemon 2014, jocuri cu doraemon pentru copii, jocuri cu doraemon in doi, jocuri cu doraemon frumoase, jocuri cu doraemon 3d, jocuri cu doraemon de indemanare, jocuri cu doraemon distractive,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Doraemon si Mancarea

Tocmai ai jucat Doraemon si Mancarea online, acest joc a fost adaugat pe data de 25.05.2014 si este al 3689-lea joc din categoria de Jocuri cu Doraemon unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1254 de ori. Speram ca jocul cu Doraemon si Mancarea a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.