DORAEMON SI KING KONG - JOCURI CU DORAEMON

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DORAEMON SI KING KONG

Doraemon si King Kong este unul dintre acele jocuri foarte interesante pe care tu va trebui sa le iei foarte in serios si sa dai tot ce ai mai bun astfel incat sa le dovedesti tuturor ca esti capabil sa iti indeplinesti fiecare dintre misiunile urmatoare intr-un timp cat mai scurt, iar apoi sa nu uiti sa ne acorzi si un like. Tu va trebui sa porti o lupta dintre Doraemon si King Kong care se pare ca ti-a rapit prietenul si tu va trebui sa ajungi la o intelegere cu el si sa ti-l dea inapoi. Incearca sa ne dovedesti ca esti capabil sa treci cu bine de orice alt obstacol pe care il vei intalni deoarece doar asa o sa ai ocazia sa iti pui amprenta in topul celor mai buni jucatori intr-un timp cat mai scurt. Trebuie sa te folosesti de tastele indicate pentru a interactiona cu inamicii.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu king kong, jocuri cu doraemon si king kong, jocuri cu doraemon, jocuri cu doraemon noi, jocuri cu doraemon online, jocuri cu doraemon 2014, jocuri cu doraemon pentru copii, jocuri cu doraemon in doi, jocuri cu doraemon frumoase, jocuri cu doraemon 3d, jocuri cu doraemon de indemanare, jocuri cu doraemon distractive,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Doraemon si King Kong

Tocmai ai jucat Doraemon si King Kong online, acest joc a fost adaugat pe data de 25.05.2014 si este al 3685-lea joc din categoria de Jocuri cu Doraemon unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1407 de ori. Speram ca jocul cu Doraemon si King Kong a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.