DORAEMON DE IMBRACAT - JOCURI CU DORAEMON

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DORAEMON DE IMBRACAT

Doraemon de Imbracat este unul dintre cele mai noi si mai interesante jocuri pe care ti le-am pregatit acum pentru a fi jucate pe site-ul nostru, iar apoi tot ce va trebui tu sa faci este sa iti indepliensti fiecare dintre misiunile urmatoare intr-un timp cat mai scurt. Nu uita ca o sa ai in vedere mai multe aspecte pe care tu va trebui sa le indeplinesti pana ce o sa incepi. Tu va trebui sa il ajuti pe Doraemon sa isi aleaga o noua tinuta vestimentara, dar pentru a face acest lucru, va trebui sa iti indeplinesti pentru prima data o misiune foarte intensa pe care o sa iti ia mult timp. Va trebui sa ii alegi intai hainele si incaltamintea dupa care sa treci la accesorii.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri de imbracat, jocuri cu haine, jocuri cu tinute, jocuri cu imbracaminte, jocuri cu doraemon, jocuri cu doraemon noi, jocuri cu doraemon online, jocuri cu doraemon 2014, jocuri cu doraemon pentru copii, jocuri cu doraemon in doi, jocuri cu doraemon frumoase, jocuri cu doraemon 3d, jocuri cu doraemon de indemanare, jocuri cu doraemon distractive,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Doraemon de Imbracat

Tocmai ai jucat Doraemon de Imbracat online, acest joc a fost adaugat pe data de 25.05.2014 si este al 3681-lea joc din categoria de Jocuri cu Doraemon unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1335 de ori. Speram ca jocul cu Doraemon de Imbracat a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.