JEWEL PUZZLE - JOCURI CU RIO

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

JEWEL PUZZLE

Jewel Puzzle este unul dintre cele mai noi jocuri pe care ti le-am pregatit pe site-ul nostru astfel incat tu sa dai dovada de foarte multa placere si sa te incadrezi in topul celor mai buni jucatori cu bine. Ei bine, de data aceasta o vei avea in prim plan pe Jewel, una dintre cele mai minunate pasari din aceasta animatie, si anume iubita lui Blu, alaturi de care se pare ca isi petrece tot timpul. Ei bine, in aceast nou joc tu va trebui sa fi foarte atent la scop si sa te asiguri ca vei face acest puzzle la care vei fi destinat cu o precizie foarte buna fara sa faci vreo greseala. Tu va trebui sa nu cumva sa dai gres, sa te incadrezi in timpul pe care il vei avea si sa pui fiecare piesa la locul ei. Nu uita ca tot ce va trebui tu sa folosesti este mouse-ul.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri puzzle, jocuri pazal, jocuri cu piese, jocuri rio puzzle, jocuri cu jewel puzzle, jocuri cu rio, jocuri cu rio online, jocuri cu rio pentru copii, jocuri cu rio in doi, jocuri cu rio gratuite, jocuri cu rio 3d, jocuri cu rio 2014, jocuri cu rio de indemanare, jocuri cu rio noi, jocuri cu rio distractive, jocuri cu pasari, jocuri cu pasari in rio, jocuri cu blu, jocuri cu jewel, jocuri cu pasari in rio,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Jewel Puzzle

Tocmai ai jucat Jewel Puzzle online, acest joc a fost adaugat pe data de 12.05.2014 si este al 3487-lea joc din categoria de Jocuri cu Rio unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1400 de ori. Speram ca jocul cu Jewel Puzzle a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.