SALVEAZA SEFUL DE TRIB - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

SALVEAZA SEFUL DE TRIB

Salveaza Seful de Trib este unul dintre acele jocuri pe care tu nu trebuie sa le ratezi deoarece treaba ta va fi sa iti indeplinesti toate misiunile pe care o sa le ai si sa te asiguri ca totul va merge conform planului pe toata durata joculetului. Nu uita ca de data aceasta tu vei avea ocazia sa te joci acest joc alaturi de un prieten, dar si de un calculator daca nu ai de ales. Tot ce va trebui tu sa faci este sa te joci alaturi niste indieni foarte binevoitori si sa iti salvezi seful de trib de la primejdie. El a fost capturat, iar acum se afla intr-o situatie in care nu si-ar dori-o nimeni. Tu, alaturi de partenerul tau va trebui sa va grabiti cat mai mult si sa va incadrati in topul celor mai buni jucatori cu bine.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu sefi de trib, jocuri cu sefi in doi, jocuri cu indieni, jocuri cu aborigeni, jocuri cu indieni in doi, jocuri cu triburi, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. Amalia a spus:

Data: 02.03.2015

E frumos!

2. andrei a spus:

Data: 23.07.2014

fain

3. alexandra a spus:

Data: 14.06.2014

e greu

Informatii despre jocul Salveaza Seful de Trib

Tocmai ai jucat Salveaza Seful de Trib online, acest joc a fost adaugat pe data de 10.05.2014 si este al 3464-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 9318 de ori. Speram ca jocul cu Salveaza Seful de Trib a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.