RAZBOIUL PURCELUSILOR - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

RAZBOIUL PURCELUSILOR

Razboiul Purcelusilor este unul dintre noile noastre jocuri pe care ti le-am pregatit pentru a putea fi jucate pe site-ul nostru, unde tot ce va trebui tu sa faci este sa treci cu bine de orice obstacol pe care il ai si sa te joci cu acesti purcelusi pe care tocmai i-ai intalnit in calea ta. Ei bine, acest joc poate fi jucat in doi, nu doar impotriva calculatorului ci si alaturi de un prieten sau fratele tau. Tu va trebui sa ne dovedesti ca ai ceea ce este nevoie pentru a intra in topul celor mai buni jucatori dovedind tuturor ca esti capabil de lucruri marete si ca o sa ajungi cu bine in topul celor mai buni jucatori. Nu uita sa ne acorzi si un like daca ti-a facut placere sa joci acest joc.

Cum pot juca?

Folositi tastele sageti

Cuvinte cheie: jocuri cu porcusori, jocuri cu porci, jocuri cu razboaie, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Razboiul Purcelusilor

Tocmai ai jucat Razboiul Purcelusilor online, acest joc a fost adaugat pe data de 10.05.2014 si este al 3463-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 5245 de ori. Speram ca jocul cu Razboiul Purcelusilor a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.