MARIO ADUNA GALBENI 2 - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MARIO ADUNA GALBENI 2

Mario Aduna Galbeni 2 este unul dintre noile noastre jocuri pe care ti le-am pregatit acum pentru a fi jucate in aceasta categorie cu bine, unde tot ce va trebui tu sa faci este sa iti indeplinesti fiecare dintre misiunile pe care o sa le ai intr-un timp cat mai scurt. Ei bine, pentru inceput tu va trebui sa iti alegi unul dintre oponentii pe care crezi tu ca este capabil sa te infrunte in aceasta cautare a aurului. Acest oponent poate fi un prieten din viata ta reala, sau daca nu ai pe cine sa alegi in acel moment dat, tu va trebui sa iti alegi un oponent din calculator. Tot ce va trebui tu sa faci este sa strangi cat mai mult aur intr-un timp cat mai scurt. Nu uita ca daca vei dori sa castigi acest joc o sa ai nevoie de foarte multa indemanare si precizie.

Cum pot juca?

Folositi W,A,S,D

Cuvinte cheie: jocuri cu mario, jocuri cu mario in doi, jocuri cu mario gold rush, jocuri gold rush, jocuri de cautat aur, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Mario Aduna Galbeni 2

Tocmai ai jucat Mario Aduna Galbeni 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 10.05.2014 si este al 3462-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 10545 de ori. Speram ca jocul cu Mario Aduna Galbeni 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.