TESTOASELE NINJA X SI 0 - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

TESTOASELE NINJA X SI 0

Testoasele Ninja X si 0 este cel mai nou joc interesant pe care il vei putea juca acum in noua noastra categorie de jocuri pe care ti-am pregatit-o astfel incat tu sa dai dovada de foarte multa indemanare si precizie, deoarece aceasta va fi treaba ta: va trebui sa iti cauti un oponent pe masura dupa care sa incepeti acest super joc x si 0. Pentru inceput o sa iti alegi o strategie foarte buna, deoarece s-ar putea ca oponentul tau sa fie foarte priceput in toate miscarile pe care le va executa. Nu uita ca de multe ori jocul se va termina la egal dar tu nu trebuie sa te dai batut orice ar fi deoarece doar asa vei reusi sa iti pui amprenta in topul celor mai buni jucatori. Acorda-ne si un like daca ti-a placut.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu testoasele ninja, jocuri x si o, jocuri x si o cu testoasele ninja, jocuri strategice, jocuri de gandire, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Testoasele Ninja X si 0

Tocmai ai jucat Testoasele Ninja X si 0 online, acest joc a fost adaugat pe data de 10.05.2014 si este al 3461-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3221 de ori. Speram ca jocul cu Testoasele Ninja X si 0 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.