BASCHET PE PLAJA - JOCURI CU PHINEAS SI FERB

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

BASCHET PE PLAJA

Baschet pe Plaja este unul dintre cele mai noi jocuri adaugate in aceasta categorie si anume una in care tot ce va trebui sa faci este sa il ajuti pe Phineas in toate misiunile sale si sa te asiguri ca totul va merge conform planului. Nu uita ca pentru a face acest lucru tu va trebui sa dai tot ce ai mai bun si sa te asiguri ca eroul tau va fi satisfacut complet de rezultatele sale. Nu uita ca pentru a face acest lucru tot ce va trebui sa ai in vedere sunt mai multe mingi care trebuie aruncat in niste cosuri suspendate in aer care se vor misca. Tu va trebui sa te asiguri ca toate cosurile pe care le vei da sunt aruncate corespunator si ca nu vei da gres sub nicio forma. Nu uita sa ne acorzi si un like daca ti-a placut.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri basket, jocuri cu bachet, jocuri cu mingi, jocuri pe plaja, jocuri sporturi pe plaja, phineas and ferb poveste reala, jocuri cu phineas si ferb in 2d, jocuri cu phineas si ferb 2013, jocuri cu phineas si ferb disney channel, jocuri cu phineas si ferb jetix, jocuri cu phineas si ferb in a doua dimensiune, jocuri cu phineas si ferb 3d, jocuri cu phineas si ferb noi, jocuri cu phineas si ferb in romana, jocuri disney channel, jocuri jetix,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Baschet pe Plaja

Tocmai ai jucat Baschet pe Plaja online, acest joc a fost adaugat pe data de 07.05.2014 si este al 3422-lea joc din categoria de Jocuri cu Phineas si Ferb unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1467 de ori. Speram ca jocul cu Baschet pe Plaja a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.