PRINTE ANIMALELE - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PRINTE ANIMALELE

Printe animalele este unul dintre cele mai noi si interesante jocuri pe care acum vei avea posibilitatea sa te joci in doi alaturi de fratele tau sau cel mai bun prieten, mai ales daca iti plac jocurile cu animale preistorice sau tot felul de alte animale care traisc si acum in lumea noastra. Ei bine, scopul pe care tu o sa il ai in acest nou joc va fi sa aduni cat mai multe animale si sa reuseti sa le trimiti pe partea cealalta a adverasului tau, impinngandu-i toate animalele care se vor apropia de tine. Tu va trebui sa te folosesti de sageti si sa ii dovedesti oponentului tau ca animalele tale sunt mai puternice decat a lui si ca vei face tot posibilul pentru a nu le lasa pe acestea sa treaca de linia de inceput. Fi foarte atent deoarece uneori animalele vor veni in numar mare, si tu s-ar putea sa nu reusesti sa le impingi pe toate.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tastele W,A,S,D

Cuvinte cheie: jocuri animale, jocuri de prins animale, jocuri de impins, jocuri in doi cu animale, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 player, jocuri in 2 gratis, jocuri multiplayer, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 3d,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Printe animalele

Tocmai ai jucat Printe animalele online, acest joc a fost adaugat pe data de 13.04.2014 si este al 3065-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 4721 de ori. Speram ca jocul cu Printe animalele a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.