POLLY POCKET FOTBAL - JOCURI CU POLLY POCKET

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

POLLY POCKET FOTBAL

Polly Pocket Fotbal este un joc pe care nu trebuie sa il ratezi sub nicio forma, deoarece acesta ne va demonstra ca si fetele se pot juca fotbal si ca s-ar putea chiar sa le placa foarte mult, mai ales daca o vor avea ca si protagonista pe papusica lor preferata si anume polly pocket, care abia asteapta sa suteze cat mai bine la poarta si sa inscrie. Tu va trebui pentru inceput sa iti alegi una dintre prietenele lui polly cu care sa te misti cat mai repede in noile tale jocuri, iar apoi sa faci in asa fel incat sa dai cat mai bine la poarta. Va trebui sa iti alegi si dificultatea jocului inainte sa incepi, dar noi te sfatuim sa incepi cu cea mai usoara, si doar apoi sa o pui pe aceea mai grea. Nu uita ca jocul necesita foarte multa indemanare, iar daca nu crezi ca o ai sau nu esti in stare sa iti directionezi lovitura s-ar putea sa trebuiasca sa o iei de la capat.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu fotbal, jocuri cu mingi, jocuri de sutat, jocuri cu porti, jocuri cu papusi la fotbal, jocuri soccer, jocuri cu polly pocket, jocuri cu polly pocket noi, jocuri cu polly pocket online, jocuri cu polly pocket 2014, jocuri cu polly pocket pentru copii, jocuri cu polly pocket gratuite, jocuri cu polly pocket in doi, jocuri cu polly pocket 3d, jocuri cu polly pocket frumoase, jocuri cu papusi, jocuri cu papusele, jocuri cu figurine, jocuri cu polly pocket la dentist, jocuri polly pocket beautiful bedrom, jocuri cu polly pocket jeux, jocuri cu polly pocket juegos,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Polly Pocket Fotbal

Tocmai ai jucat Polly Pocket Fotbal online, acest joc a fost adaugat pe data de 12.04.2014 si este al 3051-lea joc din categoria de Jocuri cu Polly Pocket unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1385 de ori. Speram ca jocul cu Polly Pocket Fotbal a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.