SALVAREA ICARLY - JOCURI CU ICARLY

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

SALVAREA ICARLY

Salvarea ICarly este unul dintre acele jocuri in care totul ce va urma va conta numai pe tine si daca nu te vei descurca destul de bine in acest joc, nu vei reusi sa avansezi cat mai departe in nivele superioare si sa iti pui amprenta in topul celor mai buni jucatori. Show-ul ICarly are nevoie de tine acum, iar tu nu trebuie sa ii dezamagesti pe cei de la studio ci va trebui sa te asiguri ca fiecare misiune pe care ti-o acorda ei este indeplinita de catre tine. Tu va trebui sa faci lucruri cum ar fi sa repari pozele, sa pornesti luminile la momentul potrivit, sau sa nu lasi vedetele sa fuga inainte sa isi termine filmarea. Tu va trebui sa te misti cat mai repede posibil, iar apoi sa nu uiti sa ne acorzi si un like daca ti-a placut. Folosindu-te de mouse tu o sa ai ocazia sa te misti cat mai repede in fiecare dintre aceste nivele cu bine.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu icarly de salvat, jocuri cu vedete, jocuri in show, jocuri de ajutat, jocuri de indemanare, jocuri cu icarly, jocuri cu icarly online, jocuri cu icarly noi, jocuri cu icarly 2014, jocuri cu icarly 3d, jocuri cu icarly in doi, jocuri cu icarly pentru copii, jocuri cu icarly 3d, jocuri cu icarly 2013, jocuri cu icarly de indemanare, jocuri cu icarly cu shay, jocuri cu spencer, jocuri cu frati,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Salvarea ICarly

Tocmai ai jucat Salvarea ICarly online, acest joc a fost adaugat pe data de 10.04.2014 si este al 3012-lea joc din categoria de Jocuri cu ICarly unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2573 de ori. Speram ca jocul cu Salvarea ICarly a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.