STRUMFII DE MEMORIE - JOCURI CU STRUMFI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

STRUMFII DE MEMORIE

Strumfii de memorie este noul joc pe care ti l-am pregatit acum in categoria de jocuri cu minunatii albastrei, pe care tu ii adori inca de cand erai mic si cu siguranta ai urmarit fiecare dintre desenele cu acestia, de aceea nu ne temem ca nu o sa ii cunosti indeajuns de bine. Fi foarte atent la modul in care te desfasori in acest joc, deoarece acesta fiind unul de memorie, are nevoie de foarte multa concentrare petnru a fi parcurs in totalitate. Scopul tau este sa potrivesti fiecare dintre imaginile cu strumfi si sa faci in asa fel incat sa castigi. Nu uita ca jocul se joaca doar cu ajutorul mouse-ului, iar daca vei fi indeajuns de atent atunci cu siguranta o sa reusesti sa avansezi si in nivele superioare. Nu uita sa ne acorzi si un like daca ti-a placut.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu strumfi, jocuri cu strumfi de gandire, jocuri de logica, jocuri de memorie, jocuri de indemanare, jocuri cu strumfii, jocuri cu strumfi noi, jocuri cu strumfi gratis, jocuri cu pitici, jocuri cu pitici si zane, jocuri cu pitici in 2, jocuri cu pitici voinici, jocuri cu pitici pentru copii, jocuri cu pitici de gradinarit,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Strumfii de memorie

Tocmai ai jucat Strumfii de memorie online, acest joc a fost adaugat pe data de 14.02.2014 si este al 2458-lea joc din categoria de Jocuri cu Strumfi unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1568 de ori. Speram ca jocul cu Strumfii de memorie a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.