POKEMON PUZZLE - JOCURI CU POKEMON

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

POKEMON PUZZLE

Pokemon Puzzle este un nou joc pe care ti l-am pregatit acum pe site-ul nostru unde tu o sa ai posibilitatea sa treci cu bine de oricare dintre incercarile la care o sa fi supus, mai ales la aceasta, in care tu va trebui sa te misti cat mai atent si sa reusesti sa iti indeplinesti fiecare dintre misiunile pe care le ai intre-un timp cat mai rapid si cu un punctaj cat mai mare. Scopul pe care o sa il ai de indeplinit este sa treci cat mai bine de fiecare dintre obstacolele pe care ti le-ai propus, iar apoi sa faci bine sa pui fiecare de piesa de puzzle la locul unde ii este destinat. Incearca sa te folosesti de mouse si sa reusesti sa iti indeplinesti toate activitatile intr-un timp cat mai rapid.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri de gandire, jocuri cu pazal, jocuri de logica, jocuri puzzle, jocuri de facut puzzle, jocuri cu pazaluri, jocuri pokemon jigsaw, jocuri cu pokemon, jocuri cu pokemon online, jocuri cu pokemon pentru copii, jocuri cu pokemon 2014, jocuri cu pokemon 2013, jocuri cu pokemon gratuite, jocuri cu pokemon 3d, jocuri cu pokemon de indemanare, jocuri cu pokemon noi, jocuri cu pokemon pc,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Pokemon Puzzle

Tocmai ai jucat Pokemon Puzzle online, acest joc a fost adaugat pe data de 12.02.2014 si este al 2430-lea joc din categoria de Jocuri cu Pokemon unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1425 de ori. Speram ca jocul cu Pokemon Puzzle a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.