FORTE SPECIALE 3D - JOCURI CU IMPUSCATURI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

FORTE SPECIALE 3D

Forte Speciale 3D este un joc foarte interesant cu lupte care va putea fi admirat intr-un mediu mult mai frumos decat celelalte si anume intr-unul 3d, care iti va oferi o strategie cat mai buna si cu o placere de joc mai mare. Scopul jocului va fi simplul lucru ca va trebui sa te aperi din mana teroristilor care vor incerca sa te distruga cat mai repede, dar tu fiind un mascat cu o experienta de nedescrie nu ii vei lasa sa faca asta. Pentru inceput iti vei primi echipa cu care te vei lupta, iar apoi armele cu care vei fi dotat. Vei intra intr-un conflict direct cu teroristii, dar tu nu vei arata mila ci ii vei omori pe toti.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu forte speciale, jocuri cu fortele speciale 3d, jocuri 3d, jocuri de indemanare 3d, jocuri cu arme 3d, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi online, jocuri cu impuscaturi 2014, jocuri cu impuscaturi pentru copii, jocuri cu impuscaturi gratuite, jocuri cu impuscaturi 3d, jocuri cu impuscaturi de indemanare, jocuri cu arme, jocuri cu lupte,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Forte Speciale 3D

Tocmai ai jucat Forte Speciale 3D online, acest joc a fost adaugat pe data de 28.01.2014 si este al 2291-lea joc din categoria de Jocuri cu Impuscaturi unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1293 de ori. Speram ca jocul cu Forte Speciale 3D a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.