RESTAURANTUL PINGUINILOR - JOCURI CU ANIMALE

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

RESTAURANTUL PINGUINILOR

Restaurantul pinguinilor este un joc foarte interesant in care tu va trebui sa dai tot ce ai mai bun pentru a reusi sa treci cu bine de fiecare obstacol intalnit, iar apoi sa iti indeplinesti obiectivul care va fi sa iti conduci un restaurant si sa il gestionezi in cel mai bun mod posibil. Animalele trebuie sa manance exact ceea ce au comendat, sa plateasca si sa fie fericiti mergand spre casa cu burtica plina. Cu mare grija si atentie va trebui sa servesti fiecare client pe care il ai la restaurant si sa incerci sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai ajungand sa faci din ce in ce mai multi bani si sa iti sporesti afacerea in mod pozitiv. Nu uita sa ne acorzi si un like daca ti-a facut placere sa joci acest joc.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu pinguini, jocuri cu restaurante, jocuri in ocean, jocuri cu chelneri, jocuri cu ospatari, jocuri cu servitori, jocuri afaceri, jocuri cu afaceri, jocuri cu animale, jocuri cu animale in doi, jocuri cu animale gratuite, jocuri cu animale multiplayer, jocuri cu animale 3d, jocuri cu animale pentru copii, jocuri cu animalulte, jocuri de indemanare cu animale,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Restaurantul pinguinilor

Tocmai ai jucat Restaurantul pinguinilor online, acest joc a fost adaugat pe data de 29.12.2013 si este al 1992-lea joc din categoria de Jocuri cu Animale unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1195 de ori. Speram ca jocul cu Restaurantul pinguinilor a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.