INSCRIE UN GOL - JOCURI CU FOTBAL

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

INSCRIE UN GOL

Inscrie un gol este un joc in care tu va trebui sa te concentrezi astfel incat sa fii pe faza in orice moment pentru a lovi mingea care se misca si pentru a marca. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul este destul de dificil, iar pe masura ce avansati in nivele superioare veti intampina probleme care va vor da batai de cap. In fiecare nivel veti avea de marcat un anumit numar de goluri. Daca nu reusiti sa faceti acest lucru, veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. In functie de cate goluri inscrii vei primi un anumit punctaj. Vei primi puncte mai multe daca golul este mai spectaculos. Mingea va veni din partea stanga sau din dreapta, iar folosind mouse-ul trebuie sa sutati spre poarta. Fii foarte atent la modul in care iti desfasori activitatea pentru ca doar asa vei reusi sa ajungi in topul celor mai buni jucatori.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tasta Space

Cuvinte cheie: jocuri cu fotbal lovituri libere, jocuri cu suturi la poarta, jocuri cu fotbalisti, jocuri score a gol, jocuri inscrie un gol, jocuri cu goluri, jocuri cu suturi, jocuri cu fotbal, jocuri fotbal, jocuri cu mingi, jocuri, jocuri fotbal 3d, jocuri fotbal 2d, jocuri fotbal in 2, jocuri fotbal fifa, jocuri fotbal gratis, jocuri cu fotbal 2013, jocuri cu fotbal pentru copii, jocuri cu fotbal de indemanare,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Inscrie un gol

Tocmai ai jucat Inscrie un gol online, acest joc a fost adaugat pe data de 24.12.2013 si este al 1949-lea joc din categoria de Jocuri cu Fotbal unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1484 de ori. Speram ca jocul cu Inscrie un gol a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.