PORTARUL ITALIAN - JOCURI CU FOTBAL

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PORTARUL ITALIAN

Portarul italian este un joc foarte interesant in care tu va trebui sa dai tot ce ai mai bun astfel incat sa treci cu bine de fiecare obstacol pe care il ai si sa iti aperi poarta ca si cum ar fi cel mai pretios lucru al tau. In acest joc vei fi portarul celor mai bune echipe din Italia. Pentru inceput trebuie sa-ti alegi echipa iar dupa aceea campionatul poate incepe. In fiecare mci va trebui sa aperi un anumit numar de suturi. Trebuie sa fii foarte atent si agil ca sa nu iei goluri. In functie de cate goluri ai aparat evi primi un anumit punctaj. Incearca sa treci cu bine de fiecare obstacol si sa iti aperi poarta in cel mai bun mod posibil. Nu uita sa ne acorzi si un like daca ti-a facut placere sa joci acest joc.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri fotbal cu portari, jocuri fotbal italian, jocuri cupa italiei, jocuri campionatul italiei, jocui de fotbal cu campionatul italiei, jocuri cu portari, jocuri de indemanare, jocuri apara golurile, jocuri stai in poarta, jocri goalkeeper italian, jocuri cu fotbal, jocuri fotbal, jocuri cu mingi, jocuri, jocuri fotbal 3d, jocuri fotbal 2d, jocuri fotbal in 2, jocuri fotbal fifa, jocuri fotbal gratis, jocuri cu fotbal 2013, jocuri cu fotbal pentru copii, jocuri cu fotbal de indemanare,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Portarul italian

Tocmai ai jucat Portarul italian online, acest joc a fost adaugat pe data de 23.12.2013 si este al 1941-lea joc din categoria de Jocuri cu Fotbal unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2864 de ori. Speram ca jocul cu Portarul italian a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.