FRATII KRAT PUZZLE - JOCURI CU FRATII KRATT

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

FRATII KRAT PUZZLE

Primul joc de puzzle (pazal) cu Fratii Kratt tocmai a fost adaugat pe Jocuri-Y8.ro, iar echipa noastra de creatori de jocuri asteapta comentarii cu privire la calitatea precum si satisfactia pe care o gasiti in momentul in care jucati. Ei bine, ceea ce conteaza cel mai mult in noul joc este sa creezi din ce in ce mai multe imagini, poze si postere alaturi de Fratii Crat si sa treci cu mare viteza peste toate nivelele de dificultate pe care le ai in noul joc de copii. Timpul are si el ceva de spus in sensul ca de data aceasta in cazul in care nu vei reusi sa creezi cat mai multe nivele de dificultate intr-un timp cat mai scurt care noi speram sa nu depaseasca 2 minute vei avea mari sanse sa ajungi in fruntea jucatorilor care ii vor cunoaste pe Fratii Krat precum si intreaga gasca care vor salveze animalele terestre, aeriene precum si subacvatice.

Cum pot juca?

cu mouse-ul va trebui sa intregesti intregul puzzle pe care il ai in noul joc de copii intr-un timp record.

Cuvinte cheie: jocuri puzzle, jocuri cu puzzle, jocuri puzzle 2013, jocuri cu baieti, jocuri puzzle usoare, jocuri puzzle grele, jocuri pazal, jocuri cu frati crat, jocuri cu frati crat in salbaticie, jocuri fratii crab, jocuri cu frati crat in salbaticie, jocuri cu frati crat gratis, jocuri cu frati crat minimax, jocuri cu frati kratt in salbaticie in 2, jocuri cu frati kratt in salbaticie, jocuri cu frati kratt noi, jocuri cu frati kratt gratis, jocuri cu frati kratt gratuite, jocuri cu frati kratt pentru copii, jocuri cu frati kratt minimax, jocuri cu frati kratt 2013,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. Lola a spus:

Data: 15.02.2014

tare

Informatii despre jocul Fratii Krat Puzzle

Tocmai ai jucat Fratii Krat Puzzle online, acest joc a fost adaugat pe data de 12.05.2013 si este al 17-lea joc din categoria de Jocuri cu Fratii Kratt unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 21867 de ori. Speram ca jocul cu Fratii Krat Puzzle a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.