SCOOBY TAIE IARBA - JOCURI CU SCOOBY DOO

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

SCOOBY TAIE IARBA

Scooby taie iarba este un joc in care tu va trebui sa il ajuti pe cainele preferat al copilariei tale sa treaca cu bine de toate obstacolele care il asteapta si sa reuseasca sa faca asta intr-un timp cat mai scurt. n acest joc va trebui sa va indepliniti obiectivul din fiecare nivel pentru a aduna cat mai multe puncte. Cu ajutorul tastei space va trebui sa activati masina de taiat iarba la momentul potrivit. In fiecare nivel va trebui sa taiati o anumita parte din peluza, dupa un anumti model de la inceput stabilit. Peluza este impartita in patratele iar cele care trebuiesc taiate sunt colorate diferit astfel incat sa stiti unde trebuie sa apasati pe space. In fiecare nivel va trebui sa taiati un anumit numar de patratele. Incearca sa gestionezi fiecare activitate a lui Scooby astfel incat acesta sa taie iarba in cel mai corespunzator mod si sa castige.

Cum pot juca?

Folositi tasta Space

Cuvinte cheie: jocuri scoobys lawn mowing challange, jocuri cu masini de taiat iarba, jocuri de taiat iarba, jocuri taie iarba, jocuri cu peluze, jocuri cu scooby doo, jocuri scooby doo online, jocuri cu scooby doo 2013, jocuri cu scooby doo 2014, jocuri cu scooby doo in doi, jocuri cu scooby doo gratuite, jocuri cu scooby doo 3d, jocuri cu scooby doo pentru copii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Scooby taie iarba

Tocmai ai jucat Scooby taie iarba online, acest joc a fost adaugat pe data de 28.11.2013 si este al 1688-lea joc din categoria de Jocuri cu Scooby Doo unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2126 de ori. Speram ca jocul cu Scooby taie iarba a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.