CURSE CU FANTOME - JOCURI CU SCOOBY DOO

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CURSE CU FANTOME

Curse cu fantome este un joc care il va avea in prim plan pe cainele tau preferat din desene animate si anume Scooby care va fi foarte inspaimantat deoarece in urma lui vor fi niste fantome inspaimantatoare. In acest joc Scooby Doo va concura impotriva unei fantome la o cursa de sarit peste garduri. Scopul jocului este sa ajungeti primul la linia de sosire in fiecare nivle pentru a trece mai departe. Desi pare simplu nu te grabi sa judeci deoarece jocul este destul de dificil si vei avea neovie de multa indemanare si agilitate. Cu ajutorul sagetilor va trebui sa te deplasezi iar cu tasta space va trebui sa sari peste garduri. Fii foarte atent la toate detaliile acestui joc, iar daca ti-a placut nu uita sa ne acorzi si un like.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu fantome, jocuri curse, jocuri cu garduri, jocuri curse cu sarituri, jocuri de alergat, jocuri scooby doo hurdle race, jocuri cu scooby doo, jocuri scooby doo online, jocuri cu scooby doo 2013, jocuri cu scooby doo 2014, jocuri cu scooby doo in doi, jocuri cu scooby doo gratuite, jocuri cu scooby doo 3d, jocuri cu scooby doo pentru copii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Curse cu fantome

Tocmai ai jucat Curse cu fantome online, acest joc a fost adaugat pe data de 27.11.2013 si este al 1681-lea joc din categoria de Jocuri cu Scooby Doo unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2759 de ori. Speram ca jocul cu Curse cu fantome a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.