PARCHEAZA CAMIOANE 3D - JOCURI CU CAMIOANE

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PARCHEAZA CAMIOANE 3D

Parcheaza camioane 3d este un joc in care va trebui sa dai dovada de incredere si atentie pentru a reusi sa dai tot ce ai mai bun astfel incat sa iti parchezi masina foarte exact si fara a intra in vreun incident rutier. Cu mare grija va trebui sa treci cu atentie pe langa obstacolele pe care le ai la tot pasul, sa incarci marfa in remorcile camioanelor pe care le ai si in acest fel sa ajungi la finalul misiunilor pe care le ai in noul joc, sa treci de toate activitatile pe care le ai si sa ne demonstrezi tuturor cat de bun si de priceput esti la aceste activitati cu fiecare camion ce cade pe mana ta. Incearca sa nu dai gres si sa aduni cat mai multe puncte, iar apoi te rugam sa ne acorzi si un like daca ti-a placut.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu camioane cu lemne, jocuri cu tiruri cu lemne, jocuri cu camioane 4x4, jocuri cu camioane offroud, jocuri de parcat, jocuri cu parcari, jocuri de parcat 3d, jocuri cu parcari 3d, jocuri cu masini, jocuri cu masini 3d, jocuri cu camioane americane, jocuri cu tiruri americane, jocuri cu camioane, jocuri cu camioane in doi, jocuri cu camionane gratis, jocuri cu camionae pentru copii, jocuri cu camione 3d, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu camioane 2014, jocuri de indemanare cu camioane, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri online, jocuri cu camioane noi,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Parcheaza camioane 3d

Tocmai ai jucat Parcheaza camioane 3d online, acest joc a fost adaugat pe data de 12.11.2013 si este al 1527-lea joc din categoria de Jocuri cu Camioane unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 4094 de ori. Speram ca jocul cu Parcheaza camioane 3d a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.